Terug

December 2017

Oct 22, 2018

Informatieavonden Zonnedak ARN

Voor iedereen die wél van de voordelen van zonnepanelen wil genieten maar zelf geen geschikt dak heeft, werkt de lokale energiecoöperatie NovioVolta samen met de ARN aan een collectief zonnedak in Weurt. En u kunt meedoen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Op 11 en 12 december organiseert NovioVolta informatieavonden in Beuningen en Weurt. Tijdens deze avonden kunt u kennismaken met de energiecoöperatie NovioVolta en meer te weten komen over het postcoderoosproject.

Wel zonne-energie, maar op het dak van een ander

U wilt graag gebruik maken van zonne-energie maar uw dak is niet geschikt, of u woont bijvoorbeeld in een huurhuis, appartement of monument waar u geen panelen op kan plaatsen. Dan is het collectieve zonnedak dé kans om uw eigen zonne-energie op te wekken.

Samen investeren we in de zonnepanelen op het dak van de ARN. Meedoen kan al vanaf één paneel. Energiecoöperatie NovioVolta neemt al het werk uit handen en u hoeft alleen nog maar te genieten van de voordelen.

Postcoderoos

Woont u in de zogenoemde postcoderoos (postcode 6551, 6641, 6541, 6641, 6546, 6545, 6678 of 6515) en doet u mee? Dan krijgt u over uw aandeel zonne-energie 100% belastingkorting, en dat 15 jaar lang gegarandeerd! De korting wordt verrekend op uw eigen energienota. Als deelnemer kunt u rekenen op een gemiddeld financieel rendement van 3% tot 5%. En gaat u ooit verhuizen, dan koopt de coöperatie uw zonnepanelen terug. Daarnaast helpt u mee om duurzame energie op te wekken, lokaal en samen met medeburgers. Woont u in het postcodegebied en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar een van de informatieavonden.