Terug

Gratis energiebesparingsadvies aan huis met appeltaartgesprekken

Jun 12, 2018

In Beuningen zijn afgelopen tijd al verschillende appeltaartgesprekken georganiseerd. Woningeneigenaren in de gemeente Beuningen krijgen een gratis energieadvies aan huis als ze een appeltaartgesprek organiseren.

Zonnepanelen en isolatie in Beuningen

Na de appeltaartgesprekken ondernamen woningeigenaren al diverse dingen om energie te besparen. In de Duivenkamp schaften buren samen zonnepanelen aan. In de Korte Kar werken buren samen aan het isoleren van de huizen. Ook bij de Kooiker gaan de buren onderzoeken of ze samen energie kunnen besparen.

Appeltaartgesprek

Woningeigenaren in de gemeente Beuningen krijgen gratis advies aan huis als zij een appeltaartgesprek organiseren. Zij kunnen buren uitnodigen voor een informatief gesprek over energiebesparing. Een onafhankelijke energieadviseur zorgt voor een appeltaart en goed advies over energie besparen, opwekken en comfortabel wonen. Voordat de bijeenkomst begint, doet de energieadviseur een gratis energiescan van de woning.

Advies over energiebesparing

Woningeigenaren uit Beuningen die interesse hebben in gratis onafhankelijk advies over energiebesparing kunnen zich aanmelden bij Laurette Bulkens via info@appeltaart-gesprekken.nl. Zij vertelt hoe woningeigenaren een appeltaartgesprek kunnen organiseren. Inwoners die geen appeltaartgesprek willen maar wel een energiescan, kunnen ook contact opnemen met Laurette Bulkens. Ze moeten hier wel snel bij zijn.